Molnár coaching & therapie 

Het is een teken van kracht om hulp te vragen

OVER MIJ

Ik ben al jarenlang werkzaam als trainer, coach, counselor en therapeut. Het begin van mijn loopbaan ligt in het onderwijs en later de bedrijfstrainingen. Toen ik dat niet helemaal bevredigend meer vond, ben ik me gaan richten op individuele begeleiding. Mijn  opleiding tot coach en therapeut heb ik gevolgd bij Phoenix opleidingen. Zoals de opleiding ´Individuele Begeleiding, Systemisch Werken en Relaties als spiegel´.

Hongarije

Mijn wortels liggen in Hongarije. Halverwege de vorige eeuw vluchtten mijn ouders naar Nederland uit een systeem waarin de menselijke maat verdwenen was. Het land van mijn familie betekent voor mij 'herkenning, verbinding en het doorgeven van tradities’. De verhalen over deze periode die in ons gezin werden verteld, hebben mij mede gevormd tot wie ik nu ben. Ik spreek de taal nog redelijk. Dus mensen die in deze taal geholpen willen worden, nodig ik van harte uit. 

Ziekte

Zowel persoonlijk als in mijn directie omgeving heb ik met ziekte te maken gehad. Daardoor weet ik hoe het is om niet alleen de zeggenschap over je eigen leven, maar zelfs over je eigen lichaam kwijt te zijn. In die periode heb ik geleerd om veerkrachtig te zijn en mijn waardigheid te behouden. Deze ervaring neem ik mee in mijn begeleiding.