ervaren coach

Over mij

Al tientallen jaren werk ik als trainer, coach en therapeut met een passie voor het begeleiden van individuen op hun reis naar persoonlijke groei. Mijn professionele reis begon in het onderwijs, maar evolueerde later naar bedrijfstrainingen. Na een persoonlijke levensveranderende ervaring, waarin ik geconfronteerd werd met ziekte, ontwaakte mijn roeping om me te specialiseren in individuele begeleiding.


Veerkracht

Zowel persoonlijk als in mijn directe omgeving heb ik met ziekte te maken gehad. Daardoor weet ik hoe het is om niet alleen de zeggenschap over je eigen leven, maar zelfs over je eigen lichaam kwijt te zijn. In die periode heb ik geleerd om veerkrachtig te zijn en mijn waardigheid te behouden. Deze ervaring neem ik als ervaringsdeskundige mee in mijn begeleiding.


Ervaringen en opleiding

Mijn opleiding tot coach en therapeut omvatte een traject bij Phoenix Opleidingen in Utrecht, waar ik me concentreerde op 'Individuele Begeleiding, Systemisch Werken en Relaties als Spiegel'. Maar mijn reis gaat verder dan alleen professionele training. Ik ben opgegroeid als zoon van een vluchtelingengezin in Nederland, wat me van jongs af aan leerde om zowel standvastig als flexibel te zijn. Mijn Hongaarse achtergrond voegde een extra dimensie toe, omdat ik in Nederland ben geboren terwijl de rest van mijn gezin elders geboren werd. Dit vereiste de kunst van het navigeren tussen verschillende culturele perspectieven.


Ben je een man

Als psychosociaal therapeut heb ik me toegewijd aan het begeleiden van mannen in hun persoonlijke groei. Daarnaast geef ik trainingen, bied ik (relatie)therapie aan en werk ik met familie- en traumaopstellingen. Met meer dan 25 jaar ervaring in mannenintervisiegroepen en diverse opleidingen ben ik gefocust op het helpen van mannen om hun hart en kracht te verenigen, hun oerdriften te verbinden met het hart, en hun innerlijke hart te openen.

Mijn persoonlijke levenservaringen, inclusief het overwinnen van trauma's, tegenslagen en ziekte, hebben mijn benadering gevormd. 


Ben je een vrouw

Hoewel mijn focus voornamelijk gericht is op mannen, betekent dit niet dat ik geen waardevolle begeleiding bied aan vrouwen. In mijn gezin van herkomst was ik, tot de geboorte van mijn broertje, de enige jongen. Via mijn zussen en mijn moeder heb ik een diepgaand begrip ontwikkeld voor de leefwereld van vrouwen. Soms kan het voor een vrouw juist prettig zijn om met een mannelijke therapeut te werken, bijvoorbeeld om de invloed van haar vader op haar leven te onderzoeken.


Samen op weg naar zelfontdekking

Als jij op zoek bent naar begeleiding op jouw pad van zelfontdekking, sta ik klaar om je te begeleiden en te inspireren. Laten we samen werken aan jouw welzijn en persoonlijke groei.

Maak een afspraak voor een intakegesprek via mijn Contactformulier

Of bel meteen 0628540318

Copyright © Alle rechten voorbehouden