relatieproblemen, relatietherapie

Relatie verbeteren

Jullie houden nog steeds van elkaar, willen er voor elkaar zijn, maar het is niet meer zoals vroeger. Ben je elkaar kwijt? Hebben jullie ergernissen of andere verwachtingen van elkaar, van het leven, van jullie relatie? Ieder stel ervaart weleens een dip in de relatie door sleur, gebrek aan tijd of energie of een traumatische gebeurtenis. Als gecertificeerd relatietherapeut help ik jullie graag.

In ons eerste gesprek stellen we met elkaar jullie probleem vast. We bekijken de mogelijkheden om tot een oplossing te komen. Dat doe ik door jullie inzicht en instrumenten te geven, zodat jullie weer de verbinding met elkaar kunnen vinden. Met elkaar vinden we een oplossing voor jullie relatieproblemen.


Systemisch werk legt patronen bloot

Ik gebruik onder meer systemisch werk. Een methode die ervan uitgaat dat je wordt beïnvloed door iedere groep mensen (systeem) waar je deel van uitmaakt: je familie, werk, sociale omgeving endus ook je relatie. Wat er in zo’n systeem gebeurt en de plaats die jij inneemt, bepalen (vaak onbewust) je gedrag. Ik maak patronen waarin jullie vastzitten zichtbaar. Dit doe ik zonder oordeel en vanuit een meer partijdig standpunt. Kijk anders even bij de uitleg over opstellingen.

Daarbij heb ik veel aandacht voor het vermogen van beide partners om zich aan elkaar te hechten. Daarmee bedoel ik het accepteren van elkaars positieve en negatieve gevoelens en eigenschappen? Dat is belangrijk. Want in een hechte relatie gaan beide partners 100% voor elkaar.


Maak een afspraak voor een intakegesprek via mijn Contactformulier


Copyright © Alle rechten voorbehouden