Ervaringen van anderen die hulp zochten, kunnen je wellicht helpen een keuze te maken. Ik dank alle cliënten die zich hieronder uitspreken over hun beleving met mijn begleiding. 


Rick:

"Ervin heeft me geholpen met een rouwproces en met het onderzoeken hoe ik mijn rol als man zie. Hij is doortastend, komt snel tot de kern en voelt erg stabiel aan. Ik was op zoek naar iemand met veel (levens)ervaring, en in Ervin vond ik die persoon. Hij is rustig, stelt de juiste vragen en hij voelde mijn energie goed aan. Ik vond mijn traject bij Ervin confronterend, op een goede manier: hierdoor heb ik een verdieping in mezelf kunnen ervaren, waardoor ik uiteindelijk zelf weer verder kon".


Annelies:

"Vaardig, kundig, prettig mens


Elma: 

"Ervaren coach. Kreeg de indruk dat het hem gemakkelijk af ging. Man met levenservaring... voelde me op mijn gemak".


Ronald:

"Ik heb de afgelopen 2 jaar veel aan Ervin gehad. Hij schiep een veilige omgeving, gaf me vertrouwen en steun, en hielp me ingesleten patronen te doorbreken. Het mooiste cadeau was dat ik mezelf weer heb teruggevonden! Thema's als contact maken, kwetsbaar durven zijn en trauma verwerking, gebruik makend van theorie, simulaties en verschillende therapievormen, liggen hem erg goed".


Jan-Willem:

"Ervin is doortastend en deskundig. Op een professionele manier weet hij de vinger op de zere plek te leggen. Door zijn scherpe blik heb ik de volgende stap in mijn persoonlijke ontwikkeling gezet".

Maak een afspraak voor een intakegesprek via mijn Contactformulier

Copyright © Alle rechten voorbehouden