familieopstellingen

Inzicht via familieopstellingen


Ik werk al ruim vijftien jaar met opstellingen. Opstellingen vormen een goede methode voor mensen die zijn vastgelopen en met bepaalde vragen zitten of verstrikt zijn geraakt in bepaalde patronen. De opstellingen maken deze patronen of onbewust gedrag van jou en mensen in je omgeving zichtbaar. Ik geef verheldering en inzicht. Hierdoor ga je anders naar jezelf en je omgeving kijken.

Elk persoon maakt deel uit van verschillende systemen. Ook jij. Bijvoorbeeld familie, je collega's, je voetbalteam of vriendengroep. In ieder systeem heeft men vaak onbewust een rol. Dit kan van de leider tot het zwarte schaap zijn. Uit angst de balans in dit systeem te verliezen, schikken we ons onbewust in die rol. Hiermee hou je het systeem inclusief patronen en verstoringen in stand.


Traumatherapie

Franz Ruppert heeft de methode verder ontwikkeld waarbij trauma wordt verwerkt met behulp van een opstelling. Door deze traumatherapie ontwikkel je vaardigheden waarmee je een autonoom, zelfverantwoordelijk en liefdevol leven kan leiden.

Tijdens een opstelling halen we informatie uit één van de systemen waar je deel van uit maakt naar boven. Letterlijk, via zintuiglijke waarneming. Op basis van jouw vraagstuk en aanwijzingen nemen onafhankelijke representanten van dat systeem een plek in, in de ruimte waar we ons bevinden. De informatie uit de opstelling die jij hebt gemaakt correspondeertmet jouw plek in dat systeem.


Maak een afspraak voor een intakegesprek via mijn Contactformulier

Copyright © Alle rechten voorbehouden